MyCatDNA

MyCatDNA on helppokäyttöinen kissojen DNA-testauspalvelu, jonka avulla saat tietoa siitä, mitä kissasi kantaa perimässään. Testi voidaan tehdä kaikenlaisille ja -rotuisille kissoille, myös sekarotuisille, kissan ikää tai kokoa katsomatta.

MyCatDNA sisältää perimänlaajuisen analyysin, joka antaa tietoa ja testituloksia monenlaisille periytyville ominaisuuksille. Kaikki saadut DNA-testitulokset raportoidaan kätevästi verkossa omalle käyttäjätilillesi suojattuun MyCatDNA -tietokantaan.

Mitä kaikkea yhden DNA-analyysin avulla voidaan kartoittaa? Kaikki tämä kuuluu osana MyCatDNA -testauspalveluun:

• Perinnöllisten sairauksien testipaneeli
• Perimänlaajuisesti mitattu monimuotoisuus (%)
• Ulkomuoto-ominaisuuksien testipaneeli
MyCatDNA -käyttäjätili
• kissan profiili ja online-raportit

Tilatessasi MyCatDNA -testipaketin, saat myös automaattisen pääsyn vuodeksi seuraaviin päivittyviin ja interaktiivisiin MyCatDNA -lisäpalveluihin. Palveluiden käyttö on uusittavissa.

MyCatDNA Breeder – kasvattajan työkalu, maailman ensimmäinen DNA-tuloksiin perustuva parimuodostustyökalu jalostuskumppaneiden etsimikseksi.
• Näkymä perinnöllisiin eroavaisuuksiin rodun ja roturyhmän sisällä – Kuinka kissasi sijoittuu suhteessa muihin kissoihiin? Kuinka erilaisia tai samanlaisia erimaalaiset kissat geneettisesti ovat?